Ruilen & retourneren

Ruilen:

Binnen Nederland
Alle artikelen in onze webshop kunnen worden geruild of teruggeven. In dit laatste geval krijgt u op het moment dat wij het artikel weer retour ontvangen zo spoedig mogelijk het aankoopbedag teruggestort. Dit geldt dus óók voor afgeprijsde artikelen. Bij verzending binnen Nederderland betaald u (vanaf € 50,-) géén verzendkosten. Wilt u echter een artikel naar ons terugsturen om te ruilen of terug te geven dan zijn de retourkosten hiervoor ten alle tijden voor u.

Bij retourneren of ruilen, verzoeken wij u om het door ons meegestuurde retourformulier in te vullen. Mocht u ons retourformulier niet ontvangen hebben, dan kunt u met behulp van onderstaande link het retourformulier zéllf uitprinten.

U kunt het ingevulde retourformulier samen met het paar schoenen terugsturen naar het adres onderaan deze pagina.

Retourformulier 
 
Wanneer u een product wilt ruilen kunt u dit het beste als volgt doen:
 
 1. Ga in de webshop (desktop versie) naar het artikel waar u het oorspronkelijk bestelde artikel voor wilt ruilen.
 2. Kies bij dit artikel voor de optie 'passen en reserveren'; er verschijnt een reserveerformulier op uw scherm.
 3. Vul de invoervelden in en geef bij 'toelichting' aan dat het een ruiling betreft. Geef hier ook aan welk artikel (en welke maat) u oorsprokelijk besteld had. 

De nieuwe schoenen staan dan voor u gereserveerd tot het moment dat wij uw retourpakket hebben ontvangen. Na ontvangst van uw retourpakket worden de nieuwe, door u gereserveerde, schoenen direct naar u opgestuurd. Mocht er een prijsverschil zijn tussen de geruilde schoenen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op over de verrekening hiervan.
 
Vanuit het buitenland
In verband met de hoge verzendkosten kunnen bestellingen vanuit het buitenland niet geruild worden. Vanzelfsprekend kan een buitelandse bestelling wél geretourneerd worden al zijn de retourkosten te allen tijde voor uw eigen rekening. Wanneer het retourpakket in goede staat bij ons is ontvangen, maken wij zo spoedig mogelijk het bedrag van de schoenen (exclusief de door u gemaakte verzendkosten) aan u over.
 

Retourneren:
Het retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 8 dagen na ontvangst. Het artikel dient onbeschadigd en ongedragen te zijn en in de originele doos te zitten.
Kosten bij een retour zijn altijd voor uw eigen rekening.

Er zijn twee manieren om de schoenen te retourneren:

Per post
Wanneer u de schoenen per post naar ons terugstuurt dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Na ontvangst van de retourzending maken wij, mits onbeschadigd, het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk aan u over.

In de winkel
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schoenen te retourneren in onze winkel. In dat geval betalen wij u het aankoopbedrag contant terug.
 
Het adres voor de retourzendingen is tevens het adres van onze winkel:
 
Van Alphen schoenen
Rembrandtstraat 25-27
2671 GC Naaldwijk