Betalen

In onze webshop kunt u op verschillende manieren veilig betalen. Namelijk via:

  • iDEAL
  • Riverty (voorheen AfterPay)
  • Creditcard
  • PayPal
  • VVV giftcard
  • Klarna
  • Fashioncheque

Betalen met iDeal
iDeal is een online betaalmogelijkheid waarmee je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel kunt afrekenen in onze webshop. Je betaalt binnen je eigen internetbetaalomgeving van je bank. Het verschil met overmaken is dat alle gegevens al voor je klaar staan. Je kunt het vergelijken met pinnen in de winkel. Makkelijk en met dezelfde strenge beveiligingseisen van je bank.

Betalen met Riverty (voorheen AfterPay)
Met Riverty shop je eerst en betaal je later. Plaats je bestelling en kijk uit naar het thuis ontvangen. Bekijk, voel en probeer alles en betaal pas later. Namelijk pas na 14 dagen. Mocht je bnesluiten het artikel niet te houden en je retourneerd de schoenen, dan betaal je dus helemaal niets. Ook geen verzend- of retourkosten. Riverty is dus een zeer flexibele betaaloptie met veel gemak en vrijheid.

Betalen met Creditcard
Met creditcard betalen is een veilige en snelle manier om artikelen te bestellen. De kaarten van Mastercard en Visa worden geaccepteerd.

Betalen met PayPal
PayPal is een betrouwbaar online betalingssysteem. Als je kiest voor PayPal om te betalen word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van PayPal. Ben je al bekend bij PayPal dan kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen met je eigen PayPal rekening. Als je nieuw bent bij PayPal kun je als gast een betaling doen of een rekening openen en de betaling bevestigen.

Betalen met VVV giftcard
De VVV Giftcard is een nieuwe cadeaukaart die ook online te besteden is in onze webshop. Lekker vanuit uw luie stoel op zoek naar dé perfecte besteding van uw cadeaukaart. In verband met de aangescherpte Europese anti-witwasrichtlijnen, is er vanaf 1 juli 2020 voor het besteden van VVV-kaarten een maximum van €50,- vastgesteld.

Betaal later met Klarna
Met ‘Betaal later’ van Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of op hun internet-pagina.

Betalen met de Fashion cheque
De Fashioncheque is hét modecadeau voor wie niet kan kiezen. In onze webshop betaalt je met de Fashioncheque aan de hand van de code die onderaan de streepjescode van de giftcard staat. Met de Fashioncheque kan je zelf kiezen of je het hele bedrag (tot een max. van €50,-) in onze webshop te besteed of om een deel van het tegoed te bewaren voor later.