Onze winkel in Naaldwijk

Onze winkel in Naaldwijk

Naast deze webshop hebben wij een fysieke schoenenwinkel in het Zuid-Hollandse Naaldwijk (hartje Westland). Onze winkel bestaat al sinds 1865. Onze winkel mag dan al bijna 160 jaar bestaan, de schoenen die wij verkopen zijn absoluut van deze tijd! Wij hebben een ruime keuze in dames-, heren- en wandelschoenen. Een kwalitatief perfect product, deskundige bediening en een goede service zijn binnen ons concept vanzelfsprekende kenmerken. 

Wij verkopen modische pasvormschoenen van de 'betere' merken zoals: Gabor, Ara, Helioform, Wäldlaufer, Durea, Australian en vele andere! 

Bij het samenstellen van onze collectie letten wij erop dat het grootste gedeelte van de schoenen is voorzien van een los supplement. Dit zodat de schoenen ook te dragen zijn met een eigen (steun)zool. Door het losse supplement uit de schoen te halen wordt er voldoende ruimte gecreeerd voor uw eigen zooltje. Daarnaast hebben wij verschillende merken die werken met breedte maten. Ideaal wanneer u een wat 'vollere' voet heeft.

In de webshop staat overigens per model vermeld of deze voorzien is van een los supplement. Wanneer een merk werkt met breedtematen dan hebben wij de breedtemaat bij de artikelbeschrijving vermeld staan. Het is ook mogelijk om doormiddel van de 'verfijnde zoekfilter' te zoeken op breedte. In het geval van laarzen vindt u de schachtwijdte eveneens bij de artikelomschrijving terug. Onder het kopje 'Maattabellen' en 'Breedtematen' onderaan het scherm treft u overigens meer informatie over breedtematen en schachtwijdtes aan. 

Hofleverancier

In 2015 bestond onze winkel 150 jaar! Dit heugelijke feit konden wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wij hebben hier dan ook uitgebreid aandacht besteed. Maar de kers op de taart van dit jubileum was onze officiele benoeming tot 'Hofleverancier'. Door aantoning van onze goede reputatie in de regio, persoonlijke service en continuïteit, behaagde het Koning Willem-Alexander om Van Alphen schoenen de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ toe te kennen.
Sinds die dag hangt het wapenschild, dat bij het 'predicaat Hofleverancier' hoort, op een prominente plek in onze winkel. Vanzelfsprekend zijn wij ontzettend trots op deze titel.

Service 

Naast eerder genoemde pasvorm staat service ook erg hoog in het vaandel bij ons. Zo geven wij de mensen graag gericht advies. En staat aandacht voor de klant bij ons  centraal. Een ander onderdeel van onze service is dat klanten bij ons in de winkel nog ‘ouderwets’ worden geholpen met  behulp  van een pasbankje.  En  uiteraard hebben al onze medewerkers steevast een schoenlepel op zak om daarmee de klant in de schoen te helpen. 

Modische pasvorm

De huidige eigenaar, Alex van Alphen, is ieder seizoen te vinden op de C.A.S.T. Dit is dé centrale inkoopbeurs voor de schoenenbranche. Met hulp van de medewerkers uit de winkel bekijkt Alex ieder seizoen wat de nieuwe mode wordt en welke kleuren daarbij horen. Alle merken presenteren daar hun nieuwe modellen. Vanzelfsprekend is het niet mogelijk om alles wat daar staat in de winkel te brengen. De kunst en het spel is daarom om juist die schoenen er uit te kiezen die u, als klant, graag zou willen dragen. Daarom wordt altijd getracht om in elke prijsklasse en type schoen een mooie keus te maken. Voor van Alphen is het in ieder geval belangrijk dat de schoen een goede en comfortabele pasvorm heeft, zonder dat het teveel afbreuk doet aan het modische aspect. Mensen die steunzolen dragen en/of een brede voet hebben, kunnen bij van Alphen in de regel goed slagen. Met wat extra persoonlijke aandacht, is bijna in alle gevallen een passende schoen voor u te vinden.

De schoenen (met bijbehorende maten) die beschikbaar zijn in onze webwinkel zijn ook beschikbaar in onze fysieke winkel in Naaldwijk. Wilt u graag persoonlijk advies over een model? Schroom dan niet om ons te bellen of te mailen!

Wandel hier onder alvast virtueel door onze winkel: